Lars Erik Storgaard den 04-03-2019
    VIGTIGE DATOER: 1. april og 29. august

Foredrag med Imran Rashid i Store Sal mandag den 1. april kl. 17:00 til 18:30

Kære alle forældre og ansatte, samt elever fra 6.-10. klasse.

Mandag den 1. april får vi besøg af læge Imran Rashid, som mange vil kende som forfatteren til bogen: ”Sluk – kunsten at overleve i en digital verden”. Han er desuden klummeskribent på B.T., foredragsholder m.m. og har deltaget i DR TV´s ”Lægen flytter ind” – om digital afhængighed.
    Vi har inviteret ham, fordi han giver et interessant - og markant – bud på udfordringerne ved den digitale udvikling, og hvad den gør ved vores børn og unge - og os selv.
    Der vil være et længere oplæg og mulighed for spørgsmål og diskussion.

Læs eventuelt denne artikel fra Frie Skolers Lærerforenings blad (vedhæftet) eller se DR TV-udsendelsen: "Lægen flytter ind":https://www.dr.dk/tv/se/laegen-flytter-ind/laegen-flytter-ind-dr1/laegen-flytter-ind-afhaengig-skaerm-2

Torsdag den 29. august skal vi fejre skolens 70-års fødselsdag.

Der bliver fest både om dagen og om aftenen. Mere info følger, men sæt krydset nu – Det bliver et brag af en fest!

De bedste hilsner
    Marina og Lars
    Hans Stubbe Teglbjærg den 07-05-2018
    Login til ForældreIntra

Det er nu muligt at logge på ForældreIntra på to måder. Dels, som man har gjort det hidtil, med det velkendte brugernavn og adgangskode, dels med det nye "UNI-login til forældre".

Med tiden vil det "gamle" login blive udfaset og erstattet af UNI-login. Glemmer man sit "gamle" login, har vi her på skolen ikke længere mulighed for at hjælpe med en ny kode. I stedet skal man oprette et UNI-login som beskrevet i vejledningen, der er linket til herunder.

Indtil videre vil de to logins dog virke side om side. Læs mere i vedlagte vejledning.
    Kurt G. Jensen den 12-08-2016
    HER KAN DU FINDE INFORMATION OM TRAFIK OG SKOLER